coronavirus-resultats-prometteurs-pour-un-vaccin-experimental-de-moderna

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest rebota per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de resistència, abans suport, que s'ha perforat recentment a la baixa.

  • 105,00$
  • -3,13%
Análisis Técnico
S1
273,39
S2
384,86
R1
408,84
R2
408,84
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu rebota i es demostra que no pot amb la nova zona de resistència, aquest sol agafar de nou impuls a la baixa decantant-se per les caigudes. En cas que ens ocupa, un servidor creu que es tracta més d'una correcció/ajustament proporcional des d'importants nivells de resistència (abans suport). però poc més. No crec que els títols de Moderna, amb el panorama actual, prenguin impuls a la baixa de manera decidida.

A molt curt termini tenim dos importants suports en els darrers buits alcistes deixats a la pujada: els 329,63 dòlars i els 273,39 dòlars. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista de la sessió de l'1 d'octubre als aprox. 382 dòlars i per sobre els màxims del setembre i els màxims històrics d'agost.

En resum, el valor ha anat deixant nombrosos buits alcistes al 'ral·li' des dels mínims de novembre i és normal que es prengui algun respir. Però el que hem de tenir molt clar és que la tendència de llarg termini en els títols de la companyia biotecnològica continua sent impecablement alcista i les caigudes dels últims mesos, encara que poden semblar violentes, encaixen absolutament dins dels paràmetres normals.

mrna301121
Gràfic diari de Moderna des de finals de 2019

Noticias relacionadas

contador