coronavirus moderna pense maintenir ses livraisons de vaccins a l ue les baisser pour la grande bretagne

Moderna i BioNTech es disparaven aquest dimecres a borsa després de la petició de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre la tercera dosi en alguns països amb més recursos.

  • 107,89$
  • 3,28%
Análisis Técnico
S1
318
S2
500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dins de la impecable tendència alcista Moderna, l'última vegada que va donar senyal de compra va ser quan el preu va batre la important resistència dels 189 dòlars: els màxims de febrer i de maig. Ara suport per definició. Però aquest no serveix de res, ja que el preu està molt per sobre del suport i per tant aquest no és operatiu. No té implicacions de cap tipus en el moment actual. Tampoc hi ha molt més a dir, ja que el tenim a màxims de tots els temps, o el que és el mateix, en pujada lliure absoluta.

Així, aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establerts pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Dit això, no hi ha més senyal de fortalesa que el d'un subjacent en pujada lliure.

mrna050821
Gràfic setmanal de Moderna

Noticias relacionadas

contador