ep economiaempresas- masmovil simplificaoferta solo moviluna nueva famil
MÁSMÓVIL - Archivo

MásMóvil és un títol sempre complicat, no sol posar les coses gens fàcils. I aquest dimarts el títol perforava amb un clar increment del volum el suport horitzontal dels últims mesos.

  • 22,50€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
16.15
S2
18.65
R1
19.54
R2
19.54
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

MásMóvil és un títol complicat que normalment no sol posar les coses gens fàcils. De fet, quan sembla que atacarà resistències amb èxit se'ns ensorra, i al revés també sol ocórrer. A més, les pujades es produeixen en molt poques sessions i després tenim mesos i mesos d'erràtics moviments laterals-baixistes que desesperen a qualsevol. Dit això, aquest dimarts el títol perforava la important zona de suport dels 18,60 euros (ara resistència) en la qual s'ha estat recolzant en els últims mesos, anul·lant d'aquesta manera el buit alcista (important suport) de la sessió de l'1 d'octubre. I amb un clar increment del volum de negociació.

Després passarà el que hagi de passar, doncs el fet que els nivells de sobrevenda setmanals presentin lectures extremes haurien de limitar d'alguna manera el risc de grans enfonsaments. Però en el curt termini les sensacions no poden ser pitjors, perquè la perforació de suports és clara i o molt canvien les coses o no es pot descartar un moviment cap als mínims de 2019.

masmovil120220
Gráfico diario desde junio

Y aquí podemos apreciar los importantes niveles de sobreventa semanales que nos marca el oscilador de momento estocástico.

msm120220
Gráfico semanal de MásMóvil desde abril de 2018

Noticias relacionadas

contador