ep masmovil 20170913100601
MÁSMÓVIL

Com segur us podeu imaginar, no hi ha molt a dir d'un títol que des de principis de 2017 acumula una revaloració d'infart (+258%).

  • 22,50€
  • 0,00%

El títol es troba en el que anomenem 'pujada lliure' absoluta, o el que és el mateix sense resistències de cap tipus. Tècnicament no hi ha molt a dir d'un títol en aquesta situació, ja que no només no presenta resistències sinó que, a més, qualsevol suport rellevant cotitza a dia d'avui molt lluny dels preus actuals. L'única cosa que es pot apreciar és que des del passat mes d'octubre el preu es troba encaixat dins d'un impecable canal alcista, rebotant cada vegada que toca la base d’aquest canal i prenent-se un respir quan n’acarona la part alta. I així una i altra vegada. En el molt curt termini i si fos capaç de tancar per sobre dels 95 euros es podria dir que el títol presenta el camí obert cap a la part alta del canal, ara al voltant dels 105 euros.

És tal la fortalesa del títol que ens limitaríem a col·locar, si de cas, un 'stop loss' dinàmic en espelmes mensuals. O dit amb altres paraules, mentre que no tinguem una espelma mensual tancant per sota del mínim de l’espelma mensual prèvia no tindrem el més mínim senyal de debilitat i per tant cal deixar córrer els guanys.

Gràfic diari de MásMóvil

Noticias relacionadas

contador