ep logogrupo masmovil 20190313123203
MÁSMÓVIL - Archivo

Una vegada més s'està complint la màxima que resa allò de "comprar amb el rumor i vendre amb la notícia". Ha estat confirmar-se la seva entrada en l'índex selectiu i caure dia sí i dia també.

  • 22,50€
  • 0,00%

Una vegada més s'ha complert la famosa màxima borsària que resa allò de "comprar amb el rumor, vendre amb la notícia". O que el títol va estar pujant en les sessions prèvies a la confirmació que entrarà en l'Ibex, en detriment de Tècniques Reunides. I una vegada es va saber, l'acció no ha parat de caure en totes i cadascuna de les sessions. Dit això, en realitat el preu s'està desplaçant dins d'un ampli lateral que, a poc a poc, s'està estrenyent. Amb una zona de resistència molt clara (amb tres punts de tangència) que passa en el moment actual pels aproximadament 21,40-21,50 euros.

O cosa que és el mateix, per a poder parlar d'un abans i un després en la cotitzada li exigirem que tancament amb folgança per sobre de la directriu baixista. I mentrestant, més del mateix. Pujades i baixades sense un rumb definit dins d'un ampli lateral.

masmovil210619
Gráfico diario de MásMóvil desde noviembre de 2017

Noticias relacionadas

contador