ep archivo   el presidente de bbva carlos torres y el consejero delegado onur gen ante el edificio
BBVA - Archivo

Malgrat les importants caigudes de les últimes dues setmanes pot dir-se que aquesta encaixa absolutament dins dels paràmetres normals. La velocitat de la caiguda és el que ens deixa fora de joc, no fa creure que la correcció és una mica més que això.

  • 5,00€
  • 4,42%
Análisis Técnico
S1
4.79
S2
5.70
R1
6.13
R2
6.13
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Després de la dura correcció de les últimes setmanes en els títols de l'entitat basca podem dir que just en aquest moment tenim al valor en el primer suport de veritat: els mínims de setembre en els 5,18 euros. Diguem que cal esperar un rebot entorn dels nivells actuals de preu. Un moviment de recuperació dels preus que serveixi per a drenar/ajustar proporcionalment part de l'última fuetada baixista. Si aquest no aguantés la següent zona de control per baix la trobem en els mínims d'aquest estiu en els 4,79 euros.

Per dalt, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem en els 5,50 euros (abans suport) i per damunt tenim els 5,70 euros i, sobretot, l'imponent buit baixista dels 6,1270 euros. En qualsevol cas, i malgrat les importants caigudes de les últimes setmanes, l'estructura alcista de mitjà termini continua intacta. Acció-fase de reacció. Es diria que simplement es troba drenant/ajustant proporcionalment les fortes pujades acumulades des dels mínims de setembre de 2020. Perquè des d'aquí el valor s'ha arribat a revaloritzar un 200%, que es diu aviat.

bbva251121
Gráfico diario de BBVA

Noticias relacionadas

contador