Gold bars

La caiguda del 5% durant les últimes dues setmanes han portat el 'metall preciós' a perforar l'important suport que presentava a la base del canal alcista, ara resistència.

Des de finals de 2016 l'or s'ha estat desplaçant dins d'un impecable canal alcista i durant les últimes sessions el preu ha perforat amb claredat la zona de suport que li confereix la base del canal, ara resistència. De fet creiem que en el curt termini hi ha la possibilitat que s'iniciï un rebot amb un primer objectiu de pujada cap a la nova resistència dels 1.260 dòlars i fins i tot la zona dels 1270-1273 dòlars, la qual era la base del canal alcista perforada a la baixa, ara resistència, dins d'un típic moviment de 'retrocés temporal'.

Rebots a part tot fa pensar que la correcció porti l'or al llarg de les properes setmanes a diferents nivells de preu propers als 1.200-1.210 dòlars que coincideix amb els mínims de juliol així com amb un ajust / retrocés del 61,8% de l'últim gran impuls alcista. Molts són els analistes que comencen a creure que el 'boom' que estan experimentant les monedes digitals pot estar afectant la inversió en or i en els bons.

Gràfic diari de l'unça d'or

Noticias relacionadas

contador