dl shanghai china street scene generic city peoples republic of china pb
Sharecast / Wei Zhu via Pixabay

Les correccions de les darreres sessions a l'índex del gegant asiàtic no tenen implicacions de cap mena. Simplement tenen lloc a les portes d'importants nivells de resistència a mitjà termini.

Análisis Técnico
S1
3330
S2
3730
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

S'està parlant molt des de fa mesos de la debilitat de l'economia de la Xina, però l'evolució d'un dels seus principals índexs, el Shanghai Composite, sembla fer orelles sordes. No puja, però tampoc baixa. I així fa tot un any. De fet, el tenim desplaçant-se lateralment des de principis d'any dins un rang de preus comprès entre els 3.330 punts per baix (suport) i els 3.725 punts per dalt (resistència). I el que acaba de passar és que aquest s'ha frenat just a les portes de la part alta del rang lateral.

Això no vol dir que s'hagi de dirigir necessàriament cap a la base del lateral. En absolut. Però sí que ens deixa clar on és la resistència que cal batre: els màxims de febrer i de setembre. Així, la potencial superació de la part alta del lateral (en espelmes setmanals i amb folgança) activaria un important senyal de fortalesa a l'índex a mitjà termini. Antesala del que es pot acabar convertint en un rally cap a nivells de preu propers als 4.200-4.300 punts.

sse151221
Gràfic setmanal - Shanghai Composite Index (SSE)

Noticias relacionadas

contador