varios-traders-bolsa-nueva-york
Reuters
10.854,40
  • -246,40
  • -2,22%

Tenim un important suport en el buit alcista dels 9.360 punts, el buit alcista de dimecres. I l'experiència ens diu que la gran majoria dels buits s'acaben emplenant, almenys parcialment.

La setmana passada el selectiu va tancar la setmana amb pujades acumulades properes al 3%. A molt curt termini no podem descartar que les pujades tingui encara una mica més de recorregut. Però és cert que es comença a observar cert cansament o pèrdua de 'momentum' (velocitat de creuer). Cosa lògica d'altra banda. I és que, durant els últims mesos, la sobreventa/sobrecompra diària que ens ha anat marcant l'oscil·lador de moment estocàstic, ens ha anat assenyalant els punts d'inflexió per part del preu amb bastant aproximació.

De manera que ara tenim importants nivells de sobrecompra, cosa que vol dir que en teoria el potencial de seguir escalant posicions sense abans un descans, una parada en el camí, sembla bastant limitat. Seguim pensant que, com a mínim, el preu hauria de tractar d'emplenar, almenys parcialment, el buit alcista de dimecres passat als 9.360 punts. L'experiència ens ha demostrat que la gran majoria dels buits (no tots) s'omplen o es tanquen. I el lògic és pensar que més aviat que tard passi el mateix amb el de dimecres passat. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la zona dels aprox. 9.650 punts, la part superior del canal alcista pel qual s'està desplaçant l'índex des del passat mes de gener.

ibex080419Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador