broker710345a

El més lògic és esperar un rebot a molt curt termini que almenys serveixi per corregir els fortíssims nivells de 'sobrevenda' assolits.

  • 10.765,00
  • 1,23%

Que l'IBEX hagi perforat la base del triangle simètric pel qual s'ha estat desplaçant durant els últims mesos no és precisament un senyal de fortalesa, tot el contrari. De fet, si ens creiem la figura que tenim davant cal apostar per un desenllaç que l'acosti durant les properes setmanes cap a la zona dels 8.500-8.600 punts, nivell que seria l'amplada del triangle perforat a la baixa.

Amb tot, abans cal esperar a veure si el gran suport que presenta en els mínims anuals (9.327) s'acaba perforant o no a la baixa. En realitat, és l'única cosa a la qual podem agafar-nos: els mínims anuals. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la base del triangle, abans suport i ara resistència, als aproximadament 9.500 punts. Per tant i com a resum es pot dir que les sensacions no són bones, de cap manera. Però anem a veure si almenys els mínims anuals aconsegueixen frenar les caigudes.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador