ep archivo   calendario en el palacio de la bolsa de madrid a 20 de septiembre de 2021 en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Sense que serveixi de precedent, i per primera vegada en molt de temps, el nostre selectiu està aguantant el tipus millor que els nostres veïns del Vell Continent i molt millor que Wall Street. Més aviat és una cosa anecdòtica, però és que no estem acostumats a aquest tipus de comportament. Són molts anys fent-ho sempre pitjor que els altres.

  • 10.854,40
  • -2,22%
Análisis Técnico
S1
8100
S2
8866
R1
9100
R2
9100
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tècnicament, i malgrat les importants caigudes dels darrers dies. el cert és que tot segueix exactament igual. El nostre selectiu s'està desplaçant lateralment des de l'estiu passat i, simplement, ens estem apropant a la base del lateral, per definició suport. Amb tot i malgrat la que està caient als mercats encara estem lluny de la base, als aproximadament 8.100 punts.

Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista de finals de novembre que encara no s'ha tancat (sí, s'ha omplert) als 8.841 punts i després hi ha la part alta del lateral als aprox. 9.100 punts. De la qual cosa es dedueix que fem el que fem seguim a zona de ningú, lluny de les principals zones de control. Sí, estem aguantant millor el tipus que la resta, perquè no tenim grans companyies de tecnologia i sí molt pes als bancs. La banca europea ho està fent força bé des dels mínims de desembre. Però quan es tornin les coses, tornarem a allò de sempre. Això de fer-ho pitjor que la resta. Probablement tot és un simple miratge.

ibex250122
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador