ep un grupo de personas realiza una fotografia a los valores del ibex 35 en el palacio de la bolsa
Óscar Cañas - Europa Press

Des dels mínims de finals d'octubre, l'origen de l'últim impuls alcista, l'IBEX acumula una pujada superior al 40%. Col·locant-se a les portes de la resistència que li confereix la part alta del canal baixista de llarg termini.

  • 10.890,20
  • 1,50%
Análisis Técnico
S2
9600
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'IBEX s'ha llevat amb caigudes del 0,90% contagiat per les importants caigudes en la tecnologia a l'altre costat de l'Atlàntic. Tot i que aquestes no deterioren el més mínim la que és la tendència alcista de curt termini. Com a zona de suport, la més immediata, la tenim als 9.000 punts, abans resistència. Mentre que per dalt la zona de control la tenim a l'entorn dels 9.600 punts. Aquesta és la principal zona de resistència a mitjà i llarg termini.

Els 9.600 punts es corresponen amb la part alta de l'impecable canal baixista pel qual s'està desplaçant l'IBEX des de finals de 2007 (parlem de l'IBEX que no s'ajusta a dividends). Es tracta d'un canal amb cinc punts de tangència, impecables. De fet la part alta d'aquest és, al mateix temps, una directriu baixista que presenta tres punts de tangència. De la qual cosa es dedueix que al voltant d'un 5% per sobre dels nivells actuals estaria el nostre primer gran objectiu de pujada dins de la tendència baixista de fons, o primària.

ibex110521
Gràfic setmanal de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador