bolsa madrid ibex

Aquest dilluns, l'IBEX-35 arribava a pujar lleugerament per sobre l'1% durant la primera hora de negociació per desinflar-se poc a poc i tancar a prop dels mínims del dia després d'apropar-se a importants nivells de resistència.

  • 11.221,30
  • 0,62%

I és que a la vista del gràfic del nostre selectiu es podria dir que els màxims de la sessió s'apropaven bastant a la zona de resistència que presenta en la directriu a la baixa des dels màxims de juliol de 2015. Aquesta directriu està funcionant a la perfecció d'allò més bé impedint qualsevol intent de recuperació sostinguda en el temps més enllà dels típics rebots puntuals (fases de reacció) que es produeixen després de fortes correccions prèvies. En el molt curt termini les zones de control comencen a aclarir-se una mica més de manera que per baix, pel costat dels suports, tenim els mínims del dimecres de la setmana passada en els 8.230 punts mentre que pel costat de les resistències tenim els 8.720 punts.

Consultorio de análisis técnico: Iberdrola, Colonial, ArcelorMittal, Telefónica y seis valores más bajo la lupa

El succeeixi abans, la pèrdua del suport o la superació de resistències serà el que ens doni la pista del que probablement sigui l'adreça del proper moviment en tendència de curt termini (sense oblidar per això que a dia d'avui la tendència a la baixa de mig termini continua intacta).

Gràfico diari - IBEX-35

contador