eurodolar portada

Aquest dimarts arrenca tot una bacanal de conclaves en què fins a 20 autoritats bancàries del món anunciaran les decisions de tipus d'interès i de política monetària per als propers mesos i oferiran una bona dosi d'orientacions als mercats.

  • 1,0863$
  • -0,20%
Análisis Técnico
S1
1.08
S2
1.1383
R1
1.1520
R2
1.1520
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El consens preveu que la majoria d'institut emissors traslladin un missatge de normalització, “tot i que amb diferents nivells d'urgència als països desenvolupats i als països emergents”, subratllen des de Barclays.

De l'anterior es dedueix que la sessió d'aquest dimarts pot ser més volàtil del que és habitual per a l'euro/dòlar, però en realitat és igual el que faci el preu, perquè res no canviarà realment. Podrà perforar suports de curt termini o batre resistències, però tot això dins d'una clara fase correctiva que dura ja a prop de set mesos. És més, a curt termini es pot dir que l'encreuament cotitza a zona de ningú, lluny encara de suports i resistències claus.

De fet, independentment del que passi a molt curt termini, no descartem que al final es dirigeixi cap a la zona dels aprox. 1,08. Que és per on passa en aquest moment la recta suport que uneix els mínims del 2017 i del 2020. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els 1,1383 i els 1,1520. I tot això dins del que sembla que pot ser un ampli triangle de llarg termini (màxims decreixents i mínims creixents).

eurusd141221
Gràfic setmanal de l'euro/dòlar

Noticias relacionadas

contador