cbrepsol32

Ja fa moltes sessions que hem comentat en diferents anàlisis que la nostra petroliera s'ha tornat a quedar a les portes de superar l’important resistència, els màxims històrics, als 16,05 euros.

  • 14,72€
  • -1,90%

Durant les últimes setmanes hem comentat en diverses ocasions que els títols de Repsol s'han tornat a frenar davant l’important resistència que presenta als 16-16,05 euros, els màxims històrics (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits, així com a les ampliacions de capital). De fet, el títol fa tota una dècada que està intentant deixar enrere, sense èxit, el nivell de resistència dels 16 euros. Pel que fa al curt termini, tenim els títols de la petroliera a les portes del suport que presenta en els mínims de febrer (13,67). La perforació d'aquest suport el pot portar a buscar la zona dels 13 euros, origen de l'últim tram impulsiu, els mínims de juliol. Mentre que, pel costat de les resistències, anem a fixar-nos en els 14,82 euros. Un tancament per sobre d'aquesta resistència, amb comoditat, seria un primer senyal de fortalesa que deixaria les portes obertes a la possibilitat d'intentar-ho de nou amb la fortíssima resistència dels 16 euros.

Però mentrestant el cert és que la fase correctiva segueix el seu curs. Si alguna vegada fos capaç de confirmar amb comoditat per sobre dels 16,05 euros en espelmes setmanals només llavors tindríem un fort senyal de compra a la petroliera, ja que es col·locaria en pujada lliure absoluta.

Gràfic mensual de Repsol

Noticias relacionadas

contador