ep empresas- gianfranco nazzi es elegido nuevo ceo de almirall
EUROPA PRESS - Archivo
8,57€
  • 0,11€
  • 1,24%

Almirall ha estat i continua sent una de les nostres apostes des que el valor es donés suport per cinquena vegada, allà per octubre de l'any passat, en la impecable directriu alcista que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de finals del 2011.

Análisis Técnico
S2
17.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La farmacèutica Almirall ha reportat una pèrdua neta de 42,8 milions durant el primer semestre, davant un benefici de 42,4 milions d'euros aconseguit un any abans, pel deteriorament de 100 milions d'euros del valor comptable de l'actiu intangible de Seysara (69 milions), la cartera legacy dels Estats Units (22 milions) i el pagament per l'opció de compra de Bioniz, finalment no executada (12 milions), segons ha informat la companyia aquest matí en un comunicat.

Tècnicament, i correccions puntuals a part, no podem descartar, fins i tot, una correcció en forma de retrocés temporal al suport (abans resistència) dels aprox. 13,25 euros. El que tenim davant és una gran doble vall que acabaria llançant la valor cap a la zona de màxims històrics als 17,85 euros. El que és impossible de determinar és si abans tindrem o no, no sempre n'hi ha, un retrocés temporal a la clavicular de la figura de volta d'implicacions alcistes. D'altra banda, cal observar també com n'és d'impecable la directriu alcista de fons, la que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de finals del 2011.

alm260721
Gràfic mensual d'Almirall

Noticias relacionadas

contador