ep archivo   actividad minera de berkeley
BERKELEY - Archivo

Berkeley ha reiterat que seguirà lluitant per la seva mina de Salamanca al seu últim informe trimestral, en què la companyia ha posat èmfasi, a més, en el bon moment que travessa el mercat de l'urani.

  • 0,25€
  • -0,59%
Análisis Técnico
S1
0.0920
S2
0.1937
R1
0.2250
R2
0.2250
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Berkeley ha aprofitat el seu informe trimestral per remarcar el bon moment que viu el mercat de l'energia nuclear impulsada per una crisi energètica que l'ha posat en valor. Així, subratlla que l'energia nuclear encara s'ha enfortit més durant el trimestre, amb una sèrie de fites importants.

Tècnicament és un valor que no hi ha per on agafar independentment del que faci a curt termini. Durant els darrers mesos i cada cop que aquest ha rebotat amb força, el moviment s'ha quedat sempre per sota del màxim anterior. O el que és el mateix, tenim màxims i mínims decreixents i així no puja. Per no parlar de la important resistència que té al buit baixista de la sessió del 3 de novembre als 0,1937 euros. Buit que s'ha omplert gairebé íntegrament recentment, però que segueix sense tancar-se.

Objectivament, ara mateix no hi ha cap raó per invertir en la companyia. Els màxims i mínims decreixents se succeeixen una vegada i una altra i, a més, cotitza lluny de les zones de control claus. D'alguna manera es pot dir que el tenim a zona de ningú. Com m'agrada dir, el preu al qual cotitza l'acció ja ho diu tot.

bky3101222
Gràfic diari de Berkeley (BKY)

Noticias relacionadas

contador