preocupacion630
11.154,60
  • 170,90
  • 1,56%

El tancament de l'espelma d'aquest dimarts no convida precisament a l'optimisme. Es va tancar el buit alcista (suport) i, a més, el preu ens va dibuixar un envolupant baixista de llibre.

Els diners són porucs per definició i tenint en compte els esdeveniments d'aquest dimarts, durant el qual la incertesa torna a ser màxima sobre el nostre país i la seva futura situació econòmica, aquest posa cames ajudeu-me i se'n va sense pensar-s'ho dues vegades. Tècnicament, l'IBEX va tancar aquest dimarts als mínims del dia i això malgrat que les borses europees pujaven un 0,5% de mitjana i amb Wall Street marcant nous màxims de tots els temps. Així, el preu tancava el buit alcista (suport) dels 9.328 punts i ens dibuixava un envolupant baixista. Formació que per a res convida a l'optimisme.

D'antuvi hem despertat amb un buit baixista als 9.307 punts (ara resistència més immediata) i ens hem anat de cap a pel suport dels 9.200 punts. És important que aquest suport es respecti, en cas contrari, tindrem un clar senyal de debilitat en el selectiu. De fet, en tancar amb claredat per sota d'aquest suport no podem descartar un nou fuetada baixista, amb objectiu de caiguda cap a la zona de suport dels 8.850 punts com a suport més immediat.

ibex2131119

Noticias relacionadas

contador