ep sedeingla calle genova madrid conlogola entidad
ING - Archivo
15,81€
  • 0,95€
  • 6,37%

La recta final de juliol/principis d'agost està sent molt dura per a la cotització del banc holandès, que ha caigut a plom. Aquest ha perforat el suport que presentava en la recta suport que unia els mínims del Brexit i els del passat mes de desembre. Cosa que, rebots a part, li deixa la porta oberta a la possibilitat de buscar l'únic suport que presenta en aquest moment: els mínims del Brexit als 8,30 euros.

Cosa que vol dir que si hem de llançar-nos a la piscina en aquest títol només ho farem als nivells de preu més propers a aquest suport i no abans. Ja que a curt termini no descartem un rebot en forma de retrocés temporal a la nova zona de resistència, abans suport, dels aproximadament 9,30 euros per des d'allà atacar de nou els mínims del Brexit.

Només començar l'agost hem conegut que el banc holandès batia les expectatives del mercat tot i guanyar un 3% menys que durant el mateix període de l'any anterior després de registrar un benefici net de 2.556 milions d'euros durant el primer semestre. Pel que fa a Espanya, el negoci de banca minorista segueix la seva tendència positiva. Els clients pels quals ING és el seu banc principal han crescut un 8,6% durant l'últim any fins als 2.245.000. Per la seva banda, els clients totals de l'entitat s'han incrementat un 3,8% i ja freguen els 4 milions.

Aquest bon comportament es veu reflectit en els fons gestionats que arriben als 66.728 milions d'euros, xifra que representa un augment del 7,5% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. El banc continua registrant un creixement sòlid tant en hipoteques i crèdit al consum com en productes d'inversió. ING va arribar als 19.495 milions d'euros en finançament, un 17,4% més que un any abans.

contador