Encara tenim tota la sessió per endavant. Però si finalment es confirma el buit alcista de l'obertura d'aquest dijous és probable que estiguem a les portes d'un punt d'inflexió en la cotització.

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%

Estem parlant de DIA, probablement un dels títols més complexos d'analitzar dels últims temps, o almenys des que va anunciar els seus resultats a la fi d'octubre del 2016. Quedi dit que el tancament d'aquest dimecres no va ser bo, siguem objectius. I això perquè el títol va tancar per sota dels 4,89 euros (anul·lant el buit alcista de la sessió de l'1 de febrer). No obstant això i després de publicar resultats aquest matí, el títol ha despertat amb fortes pujades deixant un buit alcista als 4,869 euros (preu de tancament d'ahir).

O el que és el mateix, en la mesura en què aquest buit es respecti pensarem que pot ser que estiguem davant d'un punt d'inflexió en la cotització de la companyia. D'alguna manera 'l'espasa de Dàmocles' de les posicions curtes sobre el títol sempre és una incògnita lluny de solucionar-se (de moment). De primer, l'ideal seria respectar aquest buit alcista i com més lluny tancament millor.

Gràfic diari - DIA

Noticias relacionadas

contador