Zara Barcelona 630px

Tot i les caigudes d'aquest dimecres, Inditex ha aconseguit posar fre a les caigudes des de la zona de suport que li confereixen els màxims previs.

  • 45,39€
  • 1,66%

En condicions normals cal apostar perquè des d'aquí, a poc a poc, el títol es reestructuri de nou a l'alça amb objectiu en els màxims anuals i històrics. D'antuvi el que tenim és un retrocés temporal de manual als màxims previs, la zona de suport (abans resistència) dels 32,80 euros aproximadament. A més aquest nivell coincideix amb la MM200 diària que passa pels 33 euros. Per sota de la zona de suport esmentada la veritat és que no descartem, fins i tot una visita a la zona de suport dels 32 euros que coincideix amb la recta suport que uneix els mínims creixents de juny de 2016 i febrer de 2017. En qualsevol cas el que hem de saber és que Inditex segueix sent un títol clarament alcista en termes de mitjà i de llarg termini independentment que encara pugui corregir alguna cosa més. Ja saben: acció-reacció.

Gràfic diari - Inditex

Abans de l'obertura analitzàvem el títol i fèiem referència al fet que com n'és d'impecable és el rebot des de la zona de suport dels 32,80 euros. Doncs bé, aquesta tarda s'han imposat les vendes i està deixant enrere amb claredat el suport esmentat així com la MM200 diària (mitjana mòbil de 200 sessions). Ara el tenim de nou a la zona de suport dels 32 euros, per on passa la recta d'acceleració que uneix els successius mínims creixents des de fa 14 mesos. Molt de compte amb perforar, ja que podria restar la totalitat de l'impuls, cosa que el portaria als 29,5 euros.

Noticias relacionadas

contador