Tecnicasreunidasfoto

La companyia d'enginyeria i construcció d'infraestructures per al sector del gas i del petroli es va veure directament afectada per l'enfonsament dels preus del cru al llarg de 2015 i principis d'aquest. En aquest període la cotització es va deixar pel camí un 55% del seu valor.

  • 9,31€
  • -2,41%

A principis de juliol comentàvem sobre Técnicas Reunidas que presentava un aspecte tècnic dels més interessant. Doncs bé, en el seu moment comentem que el fet que el preu es recolzés de nou a la base del canal lateral-alcista de llarg termini, per definició suport, era un detall a tenir en compte. Però és que, a més, la superació de la zona de resistència dels 30-30,30 euros (ara suport) és un nou senyal de fortalesa a tenir en compte atès que el preu ha confirmat una gran figura de canvi de tendència setmanal en "doble vall".

En el curt termini existeix la possibilitat que el preu realitzi el típic moviment en throw back a la nova zona de suport, abans resistència, dels aproximadament 30 euros. Tant si es produeix o no aquest recolzament en la nova zona de suport, doncs no sempre ho fa, hem de saber que el preu apunta cap a la zona de resistència propera als màxims de 2015, a l'entorn dels 45 euros. Sense cap dubte estem davant un dels títols, per anàlisi tècnica, més interessants.

Gràfic setmanal- Técnicas Reunidas

contador