mercados portada bolsamania
11.154,60
  • 170,90
  • 1,56%

Rebots a part, la veritat és que fa la sensació que el suport dels 9.025 punts es pot perforar en qualsevol moment, confirmant així un nou fuetada a la baixa.

Minuts després d'obrir les portes l'IBEX, aquest es revalora un 1%. Però des del punt de vista de l'anàlisi tècnica aquesta pujada no té (de moment) implicacions de cap tipus. Ara està per veure si serem capaços de deixar enrere la resistència dels 9.335 punts. I per sobre la de major importància, on es troba la clau, en el buit baixista setmanal dels 9.410 punts. Per sota, per la banda dels suports, tenim els 9.025 punts. Només per sota dels mínims d'aquest mes tindrem la confirmació de l'inici d'un nou impuls baixista, amb objectius als 8.940 punts (50%) i per sota dels 8.800 punts (61,8%).

Amb tot, insistim en el que ja comentant durant els últims dies/setmanes. L'IBEX i la resta de les borses europees estan en fase d'ajust o de reacció. Però ja sabem que aquesta pot tenir lloc o bé consumint temps (moviment lateral), o bé en profunditat (amb caigudes més o menys verticals). I de moment, dona la sensació que ens estem decantant més per la primera de les opcions.

ibex270519
Gràfic diari de l'IBEX des de desembre

Noticias relacionadas

contador