brokerpreoc
10.917,50
  • 62,80
  • 0,58%

Per més que rebotés al molt curt termini no hi ha res a fer. Els màxims i mínims decreixents setmanals són impecables i així no es puja.

L'IBEX i els nostres veïns europeus es mostren extremadament febles. De fet, des dels mínims d'aquest dimecres Wall Street ha rebotat al voltant d'un 8% de mitjana. Mentre que Europa no para de marcar nous mínims anuals sessió rere sessió. Dit això, no es pot descartar alguns rebots importants, ja que fins i tot per continuar caient necessitem que els preus rebotin (fase de reacció).

Així, un potencial rebot fins a la nova zona de resistència, abans suport, dels 8.600-8.630 punts encaixaria dins del normal. Seria un simple retrocés temporal a la primera de les resistències. D'altra banda i més dels impecables màxims i mínims decreixents la veritat és que l'experiència ens ha demostrat en nombroses ocasions que un cop s'han perforat tots els suports que hi hagut i els que encara hi ha (com és la zona del 61,8-66% de retrocés de Fibonacci) el més lògic és tornar a l'origen del moviment, és a dir els mínims del Brexit als 7.580-7.600 punts.

ibex281218
Gràfic setmanal de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador