ep parc elic diberdrola
IBERDROLA
11,53€
  • -0,01€
  • -0,09%

Des d'octubre els títols de l'elèctrica s'estan desplaçant dins d'un impecable canal alcista que sembla dibuixat amb escaire i cartabó. Tot apunta que posarà a prova la base d'aquest canal.

Dins de l'impecable tendència alcista d'Iberdrola hem de ser cauts pel que fa al molt curt termini. Ja que la verticalitat de l'últim impuls espanta i la sobrecompra llança lectures extremes en tots els terminis. És més, en la recta final de la setmana passada vam veure com el sector de les companyies de serveis públics (elèctriques i energètiques) recollia beneficis alhora que els diners entraven als bancs. Per tant i dins que és un títol en 'pujada lliure' relativa, cal deixar la porta oberta a la possibilitat que, sempre que es confirmi la pèrdua de la base del canal alcista, iniciï una fase d'ajust (fase de reacció) que d'alguna manera dreni/ajusti els excessos previs.

Com segur que ja sabeu, res puja sense el seu corresponent correcció. Els preus als mercats es mouen sempre en dents de serra. Però no ens avancem als esdeveniments encara perquè, de moment, no s'ha perforat res. La base del canal passa en aquest moment pels 7,70 euros i llevat que es perfori amb comoditat i en preus de tancament aquí no ha passat res.

iberdrola150419
Gràfic diari d'Iberdrola des de març de 2017

Noticias relacionadas

contador