ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

IAG és el tercer títol que millor es comporta des de començament d'any, darrere de dos bancs: Bankinter (+14,84%) i CaixaBank (+14,83%). El quart lloc l'ocupa Meliá Hotels (+8,73%) del que vam dir des de fa molt de temps que el seu gràfic és un calc del de l'aerolínia.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
1.70
S2
2.07
R1
2.26
R2
2.26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i l'important rebot, del 30%, des dels mínims de desembre als títols de l'aerolínia IAG, el cert és que el rebot s'està frenant abans d'arribar a la important resistència que presenta a la directriu baixista de curt termini. La que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març de l'any passat. Recta resistència que presenta cinc punts de suport o de tangència impecables i que en el moment actual passa pels aproximadament 2,07-2,08 euros.

La veritat és que mentre el preu no superi aquesta directriu baixista amb comoditat i en preus de tancament aquí no ha passat res, tot segueix igual. Al cap i a la fi, violents rebots a part, el preu continua immers dins un lateral amb pendent negatiu, o el que és el mateix construint màxims i mínims decreixents. I així no s'enfila.

iag2401222
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador