acerinox

No tenim cap figura de tornada que ho confirmi, però almenys el preu ha aconseguit frenar les caigudes des d'importants nivells de suport.

  • 10,12€
  • -1,75%
  • 23,58€
  • -2,00%

A la vista del gràfic setmanal podem veure com els mínims de la setmana passada coincideixen, al tick, amb la base (per definició suport) del canal alcista de mitjà termini. D'altra banda, cal observar també com els nivells de 'sobrevenda' setmanals llancen lectures similars a les de principis de 2016. I si a tot això li sumem que la caiguda des dels màxims anuals (14,18) fins als mínims de la setmana passada (11,87) coincideixen, al cèntim, amb un ajust/retrocés del 61,8% de Fibonacci, es pot dir que són molts els detalls que, en teoria, ens haurien d'obligar a mirar aquest títol amb uns altres ulls.

Gràfic setmanal - Acerinox

En el següent gràfic podem veure com n’és d’impecable el rebot des del nivell d'ajust del 61,8% de retrocés de l'últim impuls alcista, per definició suport. A més de fer-ho també des de la potencial zona de suport que li confereix la MM200 (mitjana mòbil simple de 200 observacions) diària. Amb tot l'anterior no volem dir que el final de les caigudes en el títol s'hagi produït, ja que sabem de sobres com se les gasta Acerinox. Però és cert que es donen les condicions per pensar que això és possible.

Gràfic diari - Acerinox

Noticias relacionadas

contador