ep archivo   instalaciones de repsol
REPSOL - Archivo

La volatilitat continua disparada fins i tot quan els nous màxims històrics del petroli t'afavoreixen. N'és una prova que dijous Repsol va tancar amb caigudes del 2% quan durant part de la sessió arribava a pujar una mica més d'un 5%. El títol va tancar pràcticament als mínims de la sessió.

  • 14,87€
  • 1,29%
Análisis Técnico
S1
10.28
S2
13.11
R1
13.73
R2
13.73
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El tancament de l'espelma setmanal aquest divendres ens pot donar molta informació. I és que, com hem comentat al llarg de la setmana, ja toca, al final els títols de la petroliera estan atacant la important resistència que li confereix la directriu baixista principal. La que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del juliol del 2018 (llavors va marcar màxims històrics, ajustada a la sèrie de preus als dividends repartits, als 13,74 euros).

Així, doncs, el tancament de l'espelma setmanal pot ser decisiu per saber si d'una vegada per totes el títol és capaç de batre la directriu baixista o per contra, falla en l'intent. Si ho aconsegueix, el més normal és apostar per l'inici d'un nou impuls alcista que en primera instància dirigeixi als màxims del 2019 als 13,11 euros i per sobre, els màxims de tots els temps, als 13,74 euros.

rep040322
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador