brokerpreocupado2 portada

Són vuit les sessions consecutives de pujades en el nostre selectiu. Amb tot, els màxims i mínims decreixents segueixen ací, intactes.

  • 11.074,00
  • -0,34%

L'Ibex ha tancat aquest dimecres en plena zona de resistència, la recta que ve a unir els últims màxims decreixents. Que no directriu puix que para açò necessitem, almenys, tres punts de tangència. Divendres passat, just quan teníem a l'Ibex en plena zona de resistència (llija ací l'anàlisi) deixàvem la porta oberta al fet que el rebot tinguera continuïtat puix que BBVA podia cercar la zona de resistència dels sis euros, la part superior del canal a la baixa. I la veritat és que la possibilitat segueix ací, intacta.

Ha canviat de tendència l'Ibex 35 llavors? No. Per què? Perquè seguim tenint màxims i mínims decreixents, que no és una altra cosa que la definició més senzilla del que és una fase correctiva, una tendència a la baixa. Quan es confirmarà el final de les caigudes? Encara és prompte per a saber-ho. No obstant això, per a començar li hem d'exigir a l'índex que deixe de construir màxims i mínims decreixents. I per a aixòò, tot i tenir figura de tornada, el primer de tot és construir un primer màxim creixent. O siga, superar la resistència de finals d'agost en els 9.671 punts.

Només per sobre d'aquesta resistència podem dir allò que alguna cosa podria estar començant a canviar en el nostre selectiu. Tot la resta s'anirà veient amb el pas del temps. Doncs necessitarem també un primer mínim creixent o alguna figura de tornada, alguna cosa que ara no tenim. Però el primer pas és el de deixar arrere la resistència dels 9.671 punts. Per damunt, la següent zona de control la trobem en el rang dels 9.850-9.950 punts, coincidint amb els màxims d'aquest estiu i amb la MM200 diària.

Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador