general-motors-publie-un-benefice-superieur-aux-attentes-au-1er-trimestre

Molt malament li estan posant els resultats empresarials a General Motors, que mitja hora després de l'obertura de Wall Street cau ja un 7%. Aquest, a més, es troba atacant nivells de suport claus de curt termini.

Análisis Técnico
S1
45
S2
57.88
R1
64.30
R2
64.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i les importants caigudes d'aquest dimecres, els títols de General Motors (GM) encara pugen un 270% des dels mínims de març de 2020. Cosa que no treu, en absolut, perquè puguem assistir a correccions de certa intensitat sense que el títol deixi de ser alcista a llarg termini, com és el cas. Dit això, el valor s'ha despertat amb un important buit baixista (57,88) que automàticament passa a convertir-se en resistència.

El valor s'està posant perillós a curt termini. Per què? Perquè està atacant la base del lateral dels últims 5 mesos. Des de principis de març està desplegant un estret lateral amb suport en nombres rodons als 52,50-53,50 dòlars i resistència als 64 dòlars. I el valor sembla decidit a comprovar, una vegada més, la fortalesa del suport dels 52,60 dòlars (mínims de juliol). I més val que aguanti, encara que als 52 dòlars també tenim un suport important, l'MM200 diària. El cas és que si al final es perfora el nivell de suport esmentat i s'emporta per endavant l'MM200 diària, no descarto que la correcció el porti cap al següent gran suport a la zona dels 45 dòlars, coincidint, a més, amb un buit alcista (sessió del 12 de gener). I tot i així tot encaixaria dins del que és una correcció proporcional de les importants pujades prèvies.

gm040821

Gràfic diari de General Motors
contador