ferrari-brno-racing-car-dbfa1e-1024-1024x768
-
  • -
  • -

Els títols acumulen una caiguda del 8% des dels recents màxims històrics que va marcar al mes de novembre passat als 248 euros per acció.

Análisis Técnico
S1
213
S2
237,50
R1
248
R2
248
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que té pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència dins el canal. Condició que compleix sense cap mena de problema Ferrari.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). I això és el que queda reflectit, amb precisió mil·limètrica, al canal alcista pel qual es desplaça el valor des dels mínims de març del 2020, els mínims del pitjor moment dels mercats a l'inici de la pandèmia.

Ha estat tocar la part alta del canal alcista al mes de novembre passat, alhora que marcava màxims de tots els temps als 248 euros, i frenar-se en sec girant-se a la baixa. Màxima precisió impossible. Des d'aquí el més normal és que el valor dreni/ajust proporcionalment les importants pujades prèvies i amb els seus forts rebots podria acabar visitant novament la base del canal alcista, ara als 190 euros. Però aquest moviment li pot trigar diversos mesos, i en aquest cas la base del canal estarà més amunt i hi tornaria a donar senyal de compra.

race141221
Gràfic diari de Ferrari (RACE)
contador