broker75112

L'índex europeu per antonomàsia, l'Euro Stoxx 50, s'ha deixat un 10% des dels nivells que es van aconseguir a finals de setembre.

  • 5.006,85
  • 1,37%

Com sempre ens agrada recordar, fins i tot per continuar caient necessitem importants rebots contra tendència. I la veritat és que si ens fixem en l'Euro Stoxx 50, en teoria, es donen les condicions per apostar per un rebot. Ja que com diu la teoria xartista, a la base d'un canal es compra. No es ven. I que consti que per res estem comentant que s’han acabat les caigudes, això no ho sabem encara. Només amb el pas del temps i conforme el preu ens en doni més informació, podrem determinar si es tracta d'un simple rebot o de l'inici d'alguna cosa més.

El cas és que ens trobem en un moment de mercat molt difícil. Si miro l'Euro Stoxx 50, puc dir que es donen les condicions per apostar per l'inici d'un important rebot, en trobar-se el preu a nivells de suport importants. Però si miro el DAX, tinc la sensació que encara ens queda, com a mínim, una caiguda addicional proper al 10%. De fet, hi ha la possibilitat que les caigudes fins als nivells actuals formin part del final de la 'ona c' d'un 'abc' correctiu. Podeu llegir aquí l'anàlisi (en castellà) que aquest cap de setmana vam fer al respecte sobre quant més poden caure les borses del Vell Continent.

Gràfic diari de l'Euro Stoxx 50

Noticias relacionadas

contador