ep archivo   edificio corporativo de caixabank
MAXIMO GARCIA DE LA PAZ - Archivo

El benefici de CaixaBank durant els nou primers mesos de l'any va pujar fins als 4.801 milions d'euros un cop incorporats els impactes extraordinaris associats a la fusió amb Bankia i el cost net de 1.521 milions del procés de reestructuració d'ocupació i altres despeses associades a la integració.

  • 5,02€
  • 1,48%
Análisis Técnico
S1
2.36
S2
2.78
R1
2.88
R2
2.88
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

CaixaBank és en aquest moment un dels valors menys clars, tècnicament parlant, del nostre sector financer. Hi ha valors que es veuen millor que altres i no és el cas de CaixaBank, o almenys no per a la meva manera de veure el mercat. Vull dir que estem parlant d'un títol que s'està desplaçant dins d'un avorrit lateral des del març. I que just en aquest moment el tenim a zona de ningú, a mig camí entre els nivells de control més importants.

Així, el suport més clar en aquest moment el tenim als 2,35 euros (mínims de juliol) i per dalt tenim la resistència dels 2,88 euros (màxims anuals). I fins que el preu no trenqui per un costat o l'altre no tindrem la confirmació de l'inici d'un nou tram alcista en tendència. Per sobre dels màxims anuals el següent objectiu de pujada no pot ser altre que l'ampli buit baixista que el preu ens va deixar durant la sessió de l'1 de febrer de 2029 als 3,03 euros.

cabk291021
Gràfic diari de CaixaBank

Noticias relacionadas

contador