ep planta de ence en huelva en una foto de archivo
ENCE - Archivo

El degoteig a la baixa dels últims dies en els títols de la paperera l'acosten a l'important suport que té als mínims de juliol als 2,42 euros.

  • 3,50€
  • -0,23%
Análisis Técnico
S1
2.26
S2
2.922
R1
3.20
R2
3.20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El lent però continu degoteig a la baixa de les últimes setmanes estan acostant els títols d'Ence a la zona de suport que té als mínims anuals, els mínims de juliol als 2,42 euros. Si aquest suport es perforés es podria estudiar com a escenari més probable un ràpid moviment cap al suport dels 2,26 euros: l'imponent buit alcista de la sessió del 13 de novembre de 2020. Aquest buit s'ha emplenat parcialment, però en cap cas s'ha tancat o el que és el mateix anul·lat.

O el que és el mateix, l'equació rendibilitat-risc òptima en aquest moment en Ence passa per intentar obrir llargs (posicions alcista) als diferents nivells de preu més propers possibles a aquest buit, amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota. Una altra cosa molt diferent és que el preu decideixi posar rumb al buit. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 2,85 euros (últim màxim decreixent), així com el buit baixista dels 2,922 euros.

enc010921
Gràfic diari d'Ence

Noticias relacionadas

contador