ep archivo   ence logra certificacion de sostenibilidad para el proceso de generacion con biomasa de
ENCE - Archivo

Els títols d'Ence estan pujant amb força i volum des del primer minut de negociació, col·locant-se a les portes de la resistència dels 2,59 euros (els màxims de gener).

  • 3,39€
  • 0,18%
Análisis Técnico
S1
2.01
S2
2.59
R1
2.922
R2
2.922
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Berenberg creu que Ence, als preus actuals, ofereix una "oportunitat de comprar molt clara" de cara a la publicació de resultats, que tindrà lloc el proper 28 de febrer. Basant-se en aquesta idea, la companyia alemanya eleva el preu objectiu de la companyia fins als 4 euros des dels 3,8 euros previs i reitera el consell de comprar.

Tècnicament, l'aspecte és interessant, és prometedor. I no ho dic tant per les fortes pujades d'aquest dimecres. M'agrada com n'és d'impecable el retrocés temporal a finals de gener, recolzant-se a l'antiga directriu baixista. El valor presentava una important resistència a la directriu baixista que unia tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març del 2021 i aquesta ha funcionat ara com a suport, al cèntim.

La veritat és que no seria gens estrany que des d'aquí, i amb les seves correccions contra tendència, aquest s'acabés dirigint a curt termini cap a la important resistència que li confereix el buit baixista setmanal del juliol de l'any passat als 2,922 euros. Aquí hi ha la resistència més important a curt termini, amb el permís, és clar, dels màxims de novembre als 2,658 euros.

enc090222
Gràfic diari d'Ence (ENC)

Noticias relacionadas

contador