ep ence recibe una evaluacion verde de spsu financiacionla adquisicionla plantapuertollano
ENCE - Archivo
3,41€
  • -0,05€
  • -1,50%

Com ja sabem per experiència, fins i tot per poder continuar caient necessitem importants rebots contra tendència (o fases de reacció).

Des dels màxims d'octubre els títols d'Ence s'han deixat pel camí a prop del 60%. Que es diu aviat. Com no pot ser d'altra manera el títol és clarament baixista, com es pot deduir dels impecables màxims i mínims decreixents. Cosa que no significa que no podem assistir a importants rebots contra tendència o fases de reacció. Dit això, el moment actual és interessant, ja que el preu sembla agafar-se a la base del canal baixista, per definició suport i des d'aquí estaria tractant de construir figura de volta en doble vall. Pauta que es confirmarà només per sobre dels 3,95 euros i si pot ser amb comoditat i amb increment del volum.

En confirmar-se, no descartem un rebot que l'aproximi a la zona de resistència, abans suport, dels aprox. 4,60 euros (els mínims de març). És més, tot i que busqués la part alta del canal baixista (no dic que ho hagi de fer), ara als 5,50 euros, res canviaria realment, ja que simplement estaria desplaçant-se dins del canal, des de la base d'aquest fins a la part alta. La tendència de fons seguiria sent baixista.

ence240619
Gráfic diari d'Ence des d finals d'octubre

Noticias relacionadas

contador