ep inauguracion de la planta de biomasa de ence en puertollano
JCCM

Ence és en aquest moment dels valors més interessants del nostre mercat amb vista a mitjà i llarg termini. Això sí, encara falta el més important, que la figura es confirmi.

  • 3,08€
  • 0,72%
Análisis Técnico
S1
2.50
S2
3.25
R1
4.05
R2
4.05
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A falta de conèixer el tancament de l'espelma setmanal aquest divendres les sensacions en els títols d'Ence no poden ser millors. Per què? Molt senzill, perquè en tancar així, i com més amunt millor que millor, el preu estaria superant importants resistències. Tenim nombroses zones de resistència en el rang de preus comprès entre els 3,20 i els 3,28 euros. A més del buit baixista setmanal de març als 3,242 euros. Diguem que podem parlar en nombres rodons dels 3,30 euros. O el que és el mateix, un tancament setmanal per sobre dels 3,30 euros seria un important senyal de fortalesa independentment que el preu, posteriorment, pugui respirar una mica, un merescut descans.

Dit això, si es confirma, el que tindrem davant serà una clara formació de volta en doble sòl. Pauta que apuntaria cap a nivells de preu, mínim teòric, propers als 5,50-6 euros. Això és un 75% per sobre dels actuals nivells de preu. Això sí, això portarà el seu temps. La figura de volta li està prenent uns 9-10 mesos, i per tant cal esperar que l'objectiu de pujada es prengui també el seu temps. Amb les seves caigudes/ensurts contra tendència. Acció-fase de reacció.

ence101220
Gràfic setmanal d'Ence

contador