ep logo del grupo masmovil
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

Els títols de MásMóvil semblen voler reestructurar-se de nou a l'alça des de potencials nivells de suport clau. Referències que en el seu dia van actuar com a forta resistència.

Sovint tendim a oblidar-nos de les importants pujades que ha experimentat un subjacent, el que sigui, quan aquest es posa a drenar/ajustar proporcionalment els excessos previs. D'aquí que un servidor no es cansa de recordar que res puja pels segles dels segles sense el seu corresponent fase de reacció. Els preus als mercats es mouen sempre en 'dents de serra', o el que és el mateix per poder seguir escalant posicions, fins i tot dins d'una clara tendència alcista de fons, necessitem que els preus corregeixin/caiguin i es prenguin un respir. Acció-fase de reacció.

Dit això, el gràfic setmanal de MásMóvil és un exemple de llibre, de manual del que és un retrocés temporal. I no és més que una correcció on els preus es dirigeixen cap als antics nivells de resistència per comprovar si ara actuen com a suport. I així està sent. El títol presentava una important resistència a la directriu baixista que unia tots i cada un dels successius màxims decreixents des que va marcar màxims històrics als 26 euros i quan la va superar a l'alça el 'ral·li' va ser intens, molt vertical. I ara la correcció s'ha frenat, al tick, just aquí. De la qual cosa es dedueix que, mentre no es perforin els 20 euros en preus de tancament entenem que es donen les condicions per seguir escalant posicions, amb les seves correccions intermèdies, cap a la resistència dels 24 euros. I per sobre es dirigiria de cap cap als màxims de tots els temps als 26 euros.

masmovil071119
Gràfic setmanal de MásMóvil des d'agost de 2017

Noticias relacionadas

contador