ep prisa 20190815181203
PRISA - Archivo

Els títols de Prisa s'estan desplaçant lateralment des del passat mes de novembre. I les caigudes dels últims dies el col·loquen a les portes del suport dels mínims de maig als 0,80 euros.

  • 0,34€
  • 0,59%
Análisis Técnico
S1
0.72
S2
1
R1
1.14
R2
1.14
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior, zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base. Haurem d'estar atents a la possible sortida del preu del canal, ja que, si aquest acaba trencant la part alta, pot dir-se que la fase correctiva ha arribat al final. De la mateixa manera, si aquest perfora la base de canal (suport), cal esperar una acceleració del moviment correctiu que recorri també l'amplada del canal, com a mínim.

Així, podem veure com els títols de Prisa no poden, a dia d'avui, amb la part alta del canal baixista. Com a zona de suport més important en aquest moment tenim el buit alcista setmanal de finals d'octubre als 0,571 euros. A més dels mínims històrics (0,38) i la base del canal baixista. L'últim punt de tangència a la part alta del canal i últim màxim decreixent, per definició resistència, el tenim als 0,992 euros.

prs290621
Gràfic setmanal de Prisa

Noticias relacionadas

contador