enagas portada
13,78€
  • 0,06€
  • 0,44%

Anem a veure com es prenen els inversors els resultats que s'acaben de donar a conèixer de la companyia gasista. Però la veritat és que, en teoria, el títol està demanant a crits un fort rebot.

De moment, els títols d'Enagás s'han despertat tranquils, sense canvis significatius. Pel que fa a la resta, tot segueix igual. Tenim una fortíssima caiguda en poc menys d'un mes, durant el qual amb prou feines hem assistit a rebots de cap tipus (fase de reacció). No obstant això, el rebot en teoria no hauria de trigar en produir-se, ja que més tard o més d'hora els preus necessiten importants rebots encara que sigui per, posteriorment, continuar caient. Acció-fase de reacció. En produir-se, la primera zona de resistència important la trobem en el buit baixista diari i setmanal dels 20,88 euros. I per sobre no descartarem un moviment cap a la zona dels 22,5 euros.

O dit amb altres paraules, un rebot cap als 22,50 euros seria un ajust/retrocés proporcional del 50% de tota la caiguda prèvia. Un ajust o rebot dels més normal del món. Ara bé, com no hi ha res segur als mercats, convé estar atents al suport que presenta en els mínims anuals (18,80), ja que per sota s'aniria de cap cap a l'important suport horitzontal que presenta en els aprox. 18,30 euros: referència des de la qual ha rebotat en diverses ocasions al llarg dels últims cinc anys.

enagas300719

A continuació, podem veure el gràfic diari d'Enagás des de 2013, amb la zona de suport esmentada dels 18,30 euros.

enagas2300719

Noticias relacionadas

contador