hoteles cancun

En termes de mitjà i llarg termini Meliá Hotels és més alcista que NH. No obstant això en el curt termini les sensacions són més favorables per NH Hotel.

  • 4,12€
  • -0,96%
  • 2,24€
  • 3,46%

Si bé és cert que en termes de mitjà i de llarg termini la tendència de Meliá Hotels sembla més clara que la d’NH Hotel al curt termini no és així. Sense cap dubte les últimes preteses operacions sobre NH l’han fet despertar de la letargia en què es trobava immersa la cotització. Així, en el curt termini podem veure com NH presenta una important resistència a la volta de la cantonada, als 6,25-6,40 euros. La superació d'aquesta resistència, en tancaments i amb folgança deixaria les portes obertes cap a la zona de resistència dels vuit euros, els màxims d'agost de 2008. Mentre que pel costat dels suports tenim l'imponent buit alcista dels cinc euros. Sembla més probable que la sortida de l'actual moviment sigui a l'alça i no a la baixa.

Gràfic setmanal d'NH Hotel Group

Pel que fa al gràfic setmanal de llarg termini de Meliá Hotels podem veure com aquest segueix en fase de reacció, en fase correctiva. Construint màxims i mínims decreixents i així no es puja. I com a zona de suport en presenta una de molt clara en els mínims de novembre (10,33). En aquest nivell ens va dibuixar un interessant "martell" setmanal des de la MM200. Després mentre que el preu no perfori aquest suport entenem que el títol està simplement drenant/ajustant les últimes pujades per, de nou, reestructurar-se de nou a l'alça. És molt important que el suport dels 10,33 euros no es perfori pensant en termes de llarg termini.

Gràfic setmanal de Meliá Hotels

Noticias relacionadas

contador