wall street
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made

Des de l'estiu de 2013 podem veure com el preu s'està desplaçant dins un impecable moviment lateral-alcista, construint mínims i màxims creixents dins d'un canal.

  • 37.986,40
  • -
  • 5.522,66
  • -

A la vista del gràfic setmanal del bo a deu anys nord-americà podem comprovar com, malgrat les caigudes dels últims mesos (en preu), la tendència de fons continua sent a dia d'avui alcista. De fet no es pot deduir el contrari d'un subjacent que continua dibuixant mínims i màxims creixents dins d'un canal lateral-alcista "de manual". Però com diem en tantes i tantes ocasions dins d'una tendència alcista hi ha moviments correctius (que anomenem fases de reacció) i així estem.

La Fed prepara el camí per apujar els tipus "relativament aviat"

De fet es podria dir que el preu ja no presenta suports importants fins a la zona dels aproximadament 126,50, la base de la cadena. De manera que rebots a part es pot dir que és probable que el degoteig a la baixa per part del preu, o el que és el mateix, de pujades en les rendibilitats dels bons, tinguin continuïtat les properes setmanes/mesos com a mínim fins al que és la base de la cadena.

10 Year Treasury Futures Continuous

contador