ep valores del ibex
Óscar Cañas - Europa Press

Divendres l'IBEX tancava, o el que és el mateix anul·lava, el buit baixista que va deixar el selectiu durant la fase correctiva iniciada a mitjans del mes de juny. Això deixa la porta oberta a la possibilitat d'intentar tornar a la zona de màxims anuals als 9.300 punts.

  • 10.854,70
  • -0,16%
Análisis Técnico
S1
7700
S2
9310
R1
9500
R2
9500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les sensacions després de l'última fase correctiva en l'IBEX milloren cada dia que passa. Però si mirem les coses amb més perspectiva, i per a això no hi ha res com les espelmes setmanals i mensuals que ens eliminen el soroll del dia a dia, hem d'observar que l'IBEX segueix encaixat dins d'un canal baixista de manual des dels màxims històrics de 2007. És una cadena, perquè hi tenim cinc punts de tangència. Tres d'ells per dalt, per la part alta i, per tant, també podem parlar d'una directriu baixista.

I aquesta, per definició resistència, passa en el moment actual per l'entorn dels 9.500 punts. Per aquest motiu creiem que el màxim recorregut a curt termini hi és, entorn a aquesta zona de control. Una altra cosa serà si aquesta s'acaba batent amb comoditat. Però ara mateix no té sentit plantejar-se cap altre escenari que vagi més enllà. Per sota, per la banda dels suports, el més immediat el tenim a l'últim mínim de reacció (8.250).

ibex110821
Gràfic setmanal de l'IBEX des de 2005

Noticias relacionadas

contador