ep complejo eolico herrera ii de iberdrola en la provincia de burgos
IBERDROLA

No tenim cap figura de volta que ens confirmi el final de l'actual fase correctiva en els títols d'Iberdrola, però l'experiència ens diu que cada vegada que aquest títol cau amb força al final acaba demostrant ser una clara oportunitat de compra a mitjà i llarg termini.

  • 11,61€
  • 1,31%
Análisis Técnico
S2
9.70
R1
10.87
R2
10.87
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Iberdrola presenta ja nivells de sobrevenda diaris i setmanals extrems. I en període mensual aquest comença també a acostar-se a la sobrevenda. Això no vol dir que hàgim vist el mínim de la correcció, no ho sabem. Però sí que d'alguna manera hauria de limitar el risc de fortes caigudes addicionals des d'aquí. I al llarg de la història aquest valor ens ha deixat molt clar que cada vegada que cau amb força al final acaba sent una clara oportunitat de compra a mitjà i llarg termini. Pocs títols ho han fet tan bé com Iberdrola durant l'última dècada.

Gairebé amb tota seguretat assistirem, més aviat que tard, a un rebot cap a la nova zona de resistència (abans suport) dels 9,70-9,80 euros, encara que només formi part d'un simple i típic retrocés temporal. Però vull pensar que la correcció hauria d'estar a punt de tocar el seu final. Tenim una potencial zona de suport al voltant dels 9 euros, tot i que no podem parlar d'una directriu alcista, almenys no encara, ja que la recta que hem traçat només té dos punts de suport o de tangència i, per tant, no es pot parlar d'una directriu alcista en tota regla. Per parlar d'una directriu necessitem, com a mínim, tres punts de suport.

ibe210921
Gràfic setmanal d'Iberdrola

Noticias relacionadas

contador