ep arcelor recurso fabrica acero
www.arcelor.com

Aquest divendres vam poder comprovar com les dues acereres que cotitzen a l'IBEX 35 aconseguien deixar enrere importants zones de resistència i ho feien amb un clar increment del volum.

  • 10,13€
  • -0,10%
  • 23,76€
  • 0,93%
  • 4,73€
  • 6,17%

Aquest divendres vam poder comprovar com Acerinox i ArcelorMittal superaven en preus de tancament importants zones de resistència. Encara que cal reconèixer que el moviment de ruptura va ser molt més clar en el cas d'Arcelor. Així, aquest divendres Arcelor saltava, amb un dels majors volums de l'any, la important resistència (ara suport) dels 23,4 euros. És cert que no es pot descartar el típic retrocés temporal a la nova zona de suport en el molt curt termini però l'important ja deu estar fet. En aquest moment podem dir que, en teoria, el títol presenta el camí lliure fins als màxims anuals que va marcar al febrer als 26,5 euros. I per sobre pot posar rumb cap als màxims de 2014 als 30,33 euros.

Gràfic diari - ArcelorMittal.

Acerinox també superava resistències col·locant-se per sobre de la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des del passat mes de març. Però al tancament de sessió no va ser capaç de saltar (de moment) per sobre de la resistència que li confereix l'últim màxims decreixent (12,42). Només per sobre dels 12,42 euros, amb comoditat i en preus de tancament, donarem per superada la resistència i deixaria el camí obert, amb les seves lògiques correccions intermèdies, cap a la resistència que presenta en els màxims de l'any (13,65). El realment important en la meva opinió és que estem davant d'un moviment sectorial i quan això passa, el més normal és que les pujades tinguin continuïtat en el temps.

Gràfic diari - Acerinox

Noticias relacionadas

contador