ep economiabolsa- ibex 35 cierrauna subida054 yconsolidaencimalos 9100 puntos
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
11.154,60
  • 170,90
  • 1,56%

És cert que el selectiu no va poder tancar el buit baixista dels 9.410 punts, però almenys ens va construir un primer màxim creixent, que no és poc.

Dijous de la setmana passada vam comentar que no només l'IBEX no podia amb la resistència dels 9.410 punts, sinó que, a més, aquest es girava a la baixa amb decisió després d'acariciar els 9.500 punts i tancar en el mínim del dia per sota fins i tot dels 9.400 punts (llegiu aquí l'anàlisi). Doncs bé, en teoria aquest tipus de figures d''anada i tornada' (reversal) acostuma a portar amb si correccions a curt termini. Encara que, de moment, no s'està produint. En qualsevol cas, el que mana sempre és el preu. I si aquesta tanqués per sobre dels 9.410 punts tindríem un important senyal de fortalesa. I si ho fa amb espelmes setmanals millor que millor, ja que el buit baixista dels 9.410 punts és un buit baixista. I per tancar-lo, o el que és el mateix anul·lar-lo, haurà de fer-ho a preu de tancament d'un divendres.

D'altra banda, el que tenim davant és un impecable canal alcista des dels mínims d'agost, on els màxims de dijous passat es corresponen, al tick, amb la part alta d'aquest. Com a zona de suport, el més immediat el trobem en el buit alcista dels 9.246 punts. La sobrecompra diària també apunta a la cautela a curt termini, ja que llança lectures extremes. I així és complicat (però no impossible) seguir escalant posicions.

ibex211019

Noticias relacionadas

contador