ep logo de telefonica
Lino Mirgeler/dpa - Archivo

Dins d'una impecable tendència baixista de fons els preus poden rebotar amb força. I és que als mercats els preus es mouen sempre en dents de serra.

  • 4,19€
  • 1,11%
Análisis Técnico
S1
2.50
S2
3.39
R1
4.80
R2
4.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des de mitjan març hem estat parlant una vegada i una altra de la possibilitat que els títols de Telefónica acabessin posant rumb a la important zona de suport dels aproximadament 2,50 euros, que no és una altra cosa la projecció mínima teòrica del gran doble sostre que es confirmava quan el títol fulminava el suport (ara forta resistència) que presentava en els mínims de 2012 (5,10). Dit això i a molt curt termini seguim sense tenir figura de retorn. Tampoc se l'espera, tot cal dir-ho. I quan arribi el moment trigarà temps a formar-la, no ho dubtin. No és la primera vegada que hem assistit a importants rebots (fases de reacció) per a després tornar a marcar nou mínims decreixents.

Mentrestant, la següent zona de resistència important es troba en els 3,38-3,40 euros (abans suport). Encara que la resistència més important que presenta el títol, i que queda molt allunyada dels nivells actuals, es troba en els 5-5,10 euros: la clavicular del gran doble sostre que es perforava a la baixa el mes de març passat. Per baix, pel costat dels suports, tenim els 2,85 euros (últim mínim de reacció) i sobretot els 2,50 euros.

tef061020
Gráfico mensual de Telefónica

Noticias relacionadas

contador