ep brasil
PIXABAY

Des de mitjans de setembre la moneda brasilera està recuperant posicions contra el dòlar a marxes forçades, passant des dels 4,21 fins als 3,72 reals/dòlar.

  • 4,78€
  • 0,06%
  • 4,13€
  • 0,36%

Durant les últimes setmanes hem estat comentant en algunes ocasions que és molt probable que el relatiu millor comportament de Telefónica pel que fa al mercat, cosa al qual no estem acostumats, es pot explicar com a conseqüència de la sobtada fortalesa de la divisa brasilera contra el dòlar des de mitjans de setembre. El que sense cap dubte pot ajudar a dos dels grans 'blue chips' del nostre mercat: Santander i Telefónica.

És més, a la vista del gràfic diari de l’encreuament, podem veure com el preu s'ha frenat en un important suport, els aprox. 3,72 reals/dòlar. La perforació d'aquest nivell pot provocar un nou moviment d'apreciació del real contra el 'bitllet verd', cosa que en teoria hauria de servir per fer pujar totes aquelles companyies que tenen importants inversions al país carioca, entre elles els dos dels pesos pesants del nostre selectiu.

Gràfic diari del USD/BRL

Noticias relacionadas

contador