European Central Bank, euro, 285

La feblesa de l'índex bancari europeu és extrema i prova d'això és que es troba en caiguda lliure absoluta, o cosa que és el mateix, sense suports de cap mena.

  • 4,74€
  • -0,32%
  • 67,72€
  • 1,06%
Análisis Técnico
S2
57.30
R1
62.45
R2
62.45
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La feblesa de la banca europea en bloc ve de molt lluny, i no és cap novetat. Es tracta d'un índex en caiguda lliure absoluta, o cosa que és el mateix, sense suports de cap mena. Tal és la feblesa d'aquest índex, de l'EURO STOXX Banks, que hauria de pujar més d'un 100% per recuperar els nivells màxims de principis d'any. L'única cosa a què es pot aferrar-se a molt curt termini és a la possibilitat que sàpiga mantenir-se al suport que presenta als mínims d'aquest dimarts, coincidint amb els mínims de març, els 48,65 punts.

Ara bé, el primer senyal de fortalesa real més enllà dels típics rebots contra tendència (fases de reacció) passa perquè el preu sigui capaç de deixar enrere la resistència dels 62,50 punts. El que hem de tenir molt clar és que per més que puntualment algun banc pugui rebotar amb força, al final tot dependrà exclusivament del que decideixi fer aquest índex. No oblidem que els grans moviments són sempre sectorials.

sx7e230420
Gráfico diario del EURO STOXX Banks (SX7E)

Noticias relacionadas

contador