ep archivo   la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa durante la presentacion de
BANKINTER - Archivo

Bankinter continua sent, com ja he comentat temps enrere en diverses ocasions, el valor del sector financer que millor aspecte tècnic presenta amb molta diferència. Aquest cotitza a menys d'un 20% dels màxims històrics, alguna cosa que no pot dir ni per aproximació cap altre banc nacional.

  • 6,78€
  • 0,33%
Análisis Técnico
S2
5.40
R1
6
R2
6
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Malgrat les importants caigudes d'aquest dijous i de dies anteriors tot segueix igual en Bankinter. De fet, hi ha la possibilitat que estiguem davant un simple 'throw back' a la clavicular de l'ampli 'cap i espatlles' invertit del qual hem parlat en diverses ocasions en els últims temps. Figura que li ha portat formar-se una mica més de dos anys, la qual cosa vol dir que la projecció de pujada també es prendrà el seu bon temps.

El valor presenta una important zona de suport a l'entorn dels 4,55-4,65 euros, que és cap a on sembla dirigir-se en el curt termini. Veurem si la línia clavicular de la figura de tornada aconsegueix actuar ara com a suport, abans resistència. El cas és que molt hauria de corregir aquest valor per a d'alguna manera fer malbé la imponent i clara tendència alcista de fons que continua mostrant el valor. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els màxims anuals (5,24) i per damunt els màxims històrics en els 6 euros.

bkt211021
Gráfico semanal de Bankinter

Noticias relacionadas

contador